Reid Garrett Hoffman, i lindur me 5 gusht 1967, eshte nje sipermarres amerikan i njohur ne fushen e internetit.

Ai eshte edhe investitor dhe autor i shume shkrimeve dhe librave. Por mbi te gjitha ai njihet si bashke-themelues i Linkedin, nje rrjet social i orientuar drejt biznesit i perdorur me se shumti per kontakte profesionale. Gjithashtu 47 vjecari, i lindur ne Stanford, te Kalifornise, eshte Zevendes President i PayPal dhe partner tek Greylock Partners – a venture capital firm. (më tepër…)

10-gjërat-që-bëjnë-njerëzit-produktive-për-të-fituar-para-business-magTë gjithë njerëzit më produktiv kanë zakone të caktuara në rutinat e tyre të përditshme që kontribuojnë në suksesin e tyre. Ata e kuptojnë se suksesi i tyre fillon dhe mbaron me (më tepër…)

Julien-Coustaury-BusinessMag-Albania-Intervista

Ai do të jetë në Tiranë më 15 shtator, i ftuar i Startup Grind Tirana dhe emri i tij është Julien Coustaury. Një sipërmarrës i suksesshëm, një investitor fantastik, një themelues dhe CEO. Ai është pjesë e menaxhimit të “Fil Rouge Capital” dhe ka mbi 20 vite eksperiencë në prodhim dhe shërbime, në më të shumtën e tyre në nivelin CEO. Ka punuar në më shumë se 80 vende në të 5-të kontinentet.

Julien është edhe bashkë-themelues i “ABC Accelerator”. Si pjesë e ekipit themelues të “Double Recall”, Julien mori pjesë në grupin “Y Combinator” në verën e vitit 2011.

Ai ka një diplomë masteri në inxhinieri Telekomunikacioni. Julien është me këmbë në tokë dhe kurrë nuk i thotë jo një gote të mirë vere Bordeaux.

Ndiqni intervistën më poshtë nga Gerti Boshnjaku, dhe për ta takuar personalisht, rezervoni biletën për në Startup Grind Tirana.

(më tepër…)

Julien-Coustaury-BusinessMag-Albania-Intervista

Ai do të jetë në Tiranë më 15 shtator, i ftuar i Startup Grind Tirana dhe emri i tij është Julien Coustaury. Një sipërmarrës i suksesshëm, një investitor fantastik, një themelues dhe CEO. Ai është pjesë e menaxhimit të “Fil Rouge Capital” dhe ka mbi 20 vite eksperiencë në prodhim dhe shërbime, në më të shumtën e tyre në nivelin CEO. Ka punuar në më shumë se 80 vende në të 5-të kontinentet.

Julien është edhe bashkë-themelues i “ABC Accelerator”. Si pjesë e ekipit themelues të “Double Recall”, Julien mori pjesë në grupin “Y Combinator” në verën e vitit 2011.

Ai ka një diplomë masteri në inxhinieri Telekomunikacioni. Julien është me këmbë në tokë dhe kurrë nuk i thotë jo një gote të mirë vere Bordeaux.

Ndiqni intervistën më poshtë nga Gerti Boshnjaku, dhe për ta takuar personalisht, rezervoni biletën për në Startup Grind Tirana.

(më tepër…)

adidas-me-nje-trend-te-ri-businessmag

Është pjesë e iniciativës së Adidas, për të pastruar oqeanin e ndotur. Për këtë projekt Adidas u bashkua ne bisedime pa qëllim fitimesh në pastriminn e oqeanit.  (më tepër…)

whatsapp-do-te-ndaje-numrin-tuaj-te-telefonit-me-facebookSAN FRANCISCO – Shërbimi Global i mesazheve WhatsApp thotë se do të fillojë ndarjen e numrave të telefonit të përdoruesve të saj me Facebook, kompaninë e tij nënë. Kjo do të thotë që përdoruesit e WhatsApp shumë shpejt mund të fillojnë të shohin më shumë reklama në rrjetin social. (më tepër…)

Evente

TED Residency

Shtator 12, 2016

Panairi Work & Study 2016

Shtator 28, 2016
28 Shtator 08:00 - 30 Shtator 20:00

STARTUPYARD

Shtator 30, 2016

KosICT 2016

Tetor 28, 2016
8:00 AM

Panair i ideve

Dhjetor 1, 2016