Shop

Po shfaqet 1–16 nga 174 gjithsej

 • Ndryshimet Fiskale të cilat hyn në fuqi nga 1 Janar 2021
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Arti i luftes – Ombra
  Vlerësuar me 0 nga 5
  L500.00
 • 10 X: Rregulli i vetem qe ben dallimin ndermjet suksesit dhe deshtimit
  Vlerësuar me 0 nga 5
  L1,500.00
 • Murgu qe shiti ferrarin – Albas
  Vlerësuar me 0 nga 5
  L900.00
 • Kush do te qaje kur te vdesesh ?
  Vlerësuar me 0 nga 5
  L800.00
 • Zakone te vogla
  Vlerësuar me 0 nga 5
  L1,200.00
 • Shkalla magjike drejt suksesit
  Vlerësuar me 0 nga 5
  L1,000.00
 • Lumturohuni
  Vlerësuar me 0 nga 5
  L700.00
 • Mentoret e suksesit tuaj
  Vlerësuar me 0 nga 5
  L2,500.00 L2,250.00
 • Annual report of activities 2019. Albanian Microfinance Association
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Raporti vjetor i aktiviteteve 2019. Shoqata Mikrofinanca Shqiptare
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Business Mag Nr. #23 – Qershor 2020
  Vlerësuar me 4.00 nga 5
  L500.00
 • Vëzhgimi mbi ndikimin e COVID-19 në institucionet shqiptare të mikrofinancave
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Business Mag Nr. #22 – Dhjetor 2019
  Vlerësuar me 0 nga 5
  L500.00
 • Gjak i keq
  Vlerësuar me 0 nga 5
  L1,200.00 L1,080.00
 • Origjinalet
  Vlerësuar me 0 nga 5
  L1,400.00