Strategy

9 fraza që tregojnë vetëbesim të ulët

Anerola Torollari 24 orë më parë
Lajme

Bizneset e vogla shqiptare trajnohen nga USAID dhe ambasada suedeze në agroturizëm

Teknologji

Stresi dhe puna: Ja çfarë pasojash sjell ai në ambientin e punës

Lajme

FEI dhe ProCredit Bank ofrojnë 820 milionë € në mbështetje të bizneseve SME

Intervista

Slice, themeluar nga Ilir Sela, i gatshëm për të punësuar në të gjithë Ballkanin

Media&PR

Doni të zgjeroni ekipin tuaj? Ja ku mund të gjeni personat e duhur

Strategy

A duhet t’i shmangim përqafimet në vendin e punës?

Teknologji

A po na bën interneti arrogantë?

Lajme

Shqipëria nuk mjaftohet vetëm me Bitcoin, një tjetër monedhë virtuale po qarkullon

Startup

Startup-et me emra unikë marrin më shumë fonde

Faqe 1 nga 405123...E fundit »