Teknologji

Wallpaper-i i cili parandalon përhapjen e Covid-19 në telefonin tuaj

Teknologji

Sistemi i kamerave termike Dahua për parandalimin dhe kontrollin e pandemisë COVID-19

High-Tech

Robotët mund të na ndihmojnë të luftojmë pandemitë e ardhshme

Teknologji

Si të Marrësh më të Mirën e Kamerës Fantastike të Galaxy S20

Teknologji

ICTSlab, kurse online pa pagesë për teknologjinë për të gjithë fëmijët e trevave Shqiptare dhe Diasporës

High-Tech

Superkompjuteri më i shpejtë në botë identifikon përbërësit kundër koronavirusit

Teknologji

Core Studio ofron shërbime falas për personat që punojnë nga shtëpia

Teknologji

GDi Tirana shfaq në kohë reale numrin e rasteve me Coronavirus

Teknologji

Ç’instaloni këto aplikacione VPN dhe Ad-blocking spiunuan në iPhone-in apo Android-in tuaj