Evente Archive » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Upcoming events

Mars 1, 2018

Avancimi teknologjik i makinave elektrike

Ekipi i AutoYou dhe Business Mag Albania ju ftojnë më datë 1 Mars, ora 18.00 në Galerinë Tirana Last Mile në Tirana Business Park, për t'ju prezantuar me alternativat për rritje dhe zhvillim të biznes...
Lexo më tepër
Mars 5, 2018

Made in Albania Bootcamp – Durrës

Në kuadër të Javës Europiane të Startup, Albanian Innovation Accelerator - AIA në partneritet me UNIque Junior Enterprise, AlbanianSkills, GO2 dhe universitetet e Durrësit, Shkodrës, Vlorës e Korçës, ...
Lexo më tepër
Mars 9, 2018

Made in Albania Bootcamp – Tirana

Made in Albania Bootcamp roadshow Në kuadër të Javës Europiane të Startup, Albanian Innovation Accelerator në partneritet me Unique Junior Enterprise, Albanian Skills, GO2 dhe universitetet e Durrë...
Lexo më tepër
Mars 12, 2018

Frymëzohu me Hetem Ramadanin në Startup Grind Tirana

Në 12 mars, Startup Grind Tirana mirëpret filantropistin dhe sipërmarrësin e suksesshëm Hetem Ramadani. Z. Hetem Ramadani është një nga sipërmarrësit shqiptarë më të sukesesshëm, pjesë e listës...
Lexo më tepër
Mars 15, 2018

LEAP Summit 2018

Google, Microsoft, Amazon, Tesla, SpaceX dhe mijëra startup-e po ndryshojnë botën që ne njohim sot! Ata janë ndryshimi. Po kërkonit një mundësi për të takuar ata që kanë bërë ndryshimin këtë Mars? LEA...
Lexo më tepër
Mars 28, 2018

Konferencë studentore – Globalizimi ekonomik & sfidat e të rinjve

Grupi i studentëve "United student" ju fton që të bëheni pjesë e konferencës studentore "Globalizimi ekonomik dhe sfidat e të rinjeve." Konferenca organizohet nga studentët e Universitetit të Tiran...
Lexo më tepër
Prill 4, 2018

Prill’18- Misioni Ekonomik High-Tech, Software & IT

Përshkrim i eventit:  Takime individuale biznesi B2B që operojnë në fushën e inteligjencës artificiale (AI), programimit (software engineering) dhe teknologjisë së informacionit (IT).  (më tepër&he...
Lexo më tepër
Prill 4, 2018

Prill’18- Misioni Ekonomik High-Tech, Software & It

Përshkrim i eventit: Takime individuale biznesi B2B që operojnë në fushën e inteligjencës artificiale (AI), programimit (software engineering) dhe teknologjisë së informacionit (IT).  (më tepër...
Lexo më tepër
Prill 14, 2018

Get in the Ring Tirana 2018

Konkursi global i startup-eve "Get in the Ring" po vjen në Tiranë! Në 16 Shkurt 2018 sfidohen të gjitha startup-et shqiptare për të hyrë në Ring dhe të bëjnë pitch-in e tyre. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Maj 7, 2018

Rikthehet në edicionin e saj të 4-ët “Albanian Skills 2018”

Albanian Skills është një iniciativë e pavarur shqiptaro-zvicerane pa asnjë qëllim ekonomik. Është besimi i organizatorëve të kësaj nisme që ekonomia e një vendi domosdoshmërisht ka nevojë për profesi...
Lexo më tepër
Faqe 1 nga 212

Past events

Shkurt 19, 2018

PODIM Challenge vjen në Tiranë

PODIM - konferenca më e madhe dhe më me ndikim në rajonet europiane të Adriatikut dhe Ballkanit po vjen në Tiranë! Bashkohu në para-eventin PODIM, të organizuar nga PODIM dhe Protik, për të gjitha sta...
Lexo më tepër
Shkurt 15, 2018

Si të flisni me investitorë potencialë?

Drejtuar nga: Erkens Gjini (Konsulent Startup-esh Lean) E ftuar: Maris Prii (COO / Menaxhere e Portofolit në Startup Wise Guys) (më tepër…)...
Lexo më tepër
Shkurt 14, 2018

Media Online, Gazetari Apo Biznes?

Studentët e vitit të parë të programit master në Shkenca Komunikimi pranë Kolegjit Universitar "Bedër" organizojnë debatin publik me temë: “Media online, gazetari apo biznes?” (më tepër…)...
Lexo më tepër
Shkurt 9, 2018

World Education Fair – Panairi i Edukimit jashtë Shqipërisë

World Education Fair – Panairi më i madh i Edukimit në Shqipëri hap dyert për të shtatin vit radhazi për të gjithë të interesuarit në datat 9 – 10 Shkurt në Tiranë. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Shkurt 5, 2018

Forumi i biznesit “Ceramica Innova”, Spanjë

Në datat 5 deri në 9 Shkurt 2018, do të organizohet në Valencia, Spanjë forumi ndërkombëtar “Ceramica Innova”. Ky event organizohet për të 6-in vit radhazi dhe është një ndër eventet më të rëndësishëm...
Lexo më tepër
Janar 29, 2018

Konferenca Cybertech, 29 – 31 Janar 2018, Tel-Aviv, Izrael

Në datat 29-31 Janar 2018 në Tel Aviv, Izrael do të organizohet konferenca Cybertech. Cybertech ëshë një ekspozitë e rëndësishme për teknologjinë e cila u ofron pjesëmarrësve një mundësi unike dhe të ...
Lexo më tepër
Janar 26, 2018

Frymëzohu & Aftësohu me Albanian Skills

Albanian Skills po mbërrin në qytetin tuaj për t'ju takuar dhe biseduar së bashku rreth Aftësive Profesionale dhe pasionit për to. Albanian Skills do të udhëtojë nëpër Shqipëri për t'ju informuar d...
Lexo më tepër
Janar 21, 2018

Samiti i biznesit me 6 shifra. Krijo ose Zgjero kompaninë tënde!

1 ditë dinamike me shumë informacion sesi të rrisni të ardhurat ndërkohe që bëni ate që doni! (më tepër…)...
Lexo më tepër
Janar 20, 2018

Today’s Journalist: The Art of Journalism

Today's është një platformë ndërkombëtare e nisur nga Këshilli Rinor i Ballkanit, i cili do të zhvillohet në më shumë se 30 vende të ndryshme, bazuar në formatin e leksioneve të hapura, me lektorë të ...
Lexo më tepër
Janar 18, 2018

“Misioni i sipërmarrjes në Shqipëri”, 18-19 Shkurt 2018

Në datat 18 - 19 Shkurt 2018, do të organizohet nga Confindustria në bashkëpunim me ICE, ABI dhe partnerët e tjerë, nën kujdesin e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe të...
Lexo më tepër
Faqe 1 nga 32123...E fundit »