Sipërmarrje

RRUGA DREJT NJË FERME

Albana Mucaj 7 orë më parë
Sipërmarrje

Zgjidhni një nga këto 5 probleme që ka bota sot dhe do të bëheni një miliarder

Sipërmarrje

Melinda Gates: “Ky është dështimi, i cili më mësoi diçka që nuk do ta harroj kurrë”

Startup

Një vëzhgim mbi jetëgjatësinë e kompanive ndër vite

Sipërmarrje

Eurovia, drejt ndërtimit të resortit të ri në Shqipëri

Sipërmarrje

 Të zbukurosh biznesin që të ketë sukses. Rafaela Rica Mbështetet nga BERZH 

Sipërmarrje

“edua”, marka fituese e produkteve agro-ushqimore shqiptare

Sipërmarrje

Sipërmarrësi i pasigurtë për ekonominë, por me besim të lartë tek biznesi i tij

Sipërmarrje

“Investitori inteligjent”, libri i shkruar nga një hebre konsiderohet si më i lexuari nga miliarderët

Startup

Hetem Ramadani sipërmarrësi meditues në Startup Grind Tirana më 12 Mars

Faqe 1 nga 32123...E fundit »