Sipërmarrje

Si të filloni një biznes të vogël online?

Sipërmarrje

WebProm, 18 vjeçari sjell platformën online për marketing dhe “vetëpunësim”

Sipërmarrje

Një model i ri biznesi nga Ikea: Klienti mund të marrë produkte me qira

Sipërmarrje

Studimi i tregut… Pika kyçe e çdo biznesi të suksesshëm

Sipërmarrje

Ndërton një biznes 90 milionë dollarë për kujdesin e lëkurës pa asnjë përvojë në industrinë e bukurisë

Sipërmarrje

Davos 2019: Investimi në aftësitë njerëzore mënyra më e mirë që të mos mbetesh pas prej ‘Revolucionit të Katërt Industrial’

Sipërmarrje

Pse është i rëndësishëm humori në vendin e punës?

Sipërmarrje

Të ruash traditën shqiptare, hapet një kafe-restorant me emrin “Labëri” në Suedi

Sipërmarrje

Ndërtoni një biznes që ju shërben ju dhe jo një në të cilin jeni skllav