Teknologji

Neuroekonomia, fusha e re e studimit që po merr zhvillim

Teknologji

Si mund të shpëtojë jetë realiteti virtual?

Shkence

Sipas një studimi të ri, njerëzit që pinë kafe jetojnë më gjatë

Shkence

Rritet interesi për energji nga burime të rinovueshme, tashmë një tjetër park fotovoltaik në Shkodër

Shkence

Kemi vetëm 3 vjet kohë për të ndryshuar të ardhmen e ngrohjes globale

Shkence

Nuk është një mit, njerëzit mëngjarash janë më të mençur

Shkence

Stephen Hawking paralajmëron: “Njerëzit duhet të largohen nga Toka.”

Teknologji

Iniciativa filantropike Chan-Zuckerberg ndërmerr hapat e parë për kurimin e sëmundjeve

Teknologji

Teknologjia dhe fëmijët: Ja cila është arsyeja pse fëmijët nuk duhet t’i përdorin pajisjet teknologjike

Faqe 1 nga 18123...E fundit »