Sipërmarrës të suksesshëm

Jack Ma del në pension në moshën 55 vjeçare

Sipërmarrës të suksesshëm

Edon Fishekqiu, sipërmarrësi i ri që udhëheq shumë startup-e inovative

Sipërmarrës të suksesshëm

Shkolla Digjitale, startup-i kosovar që ka marrë përmasa ndërkombëtare

Sipërmarrës të suksesshëm

Një letër e humbur e bëri australianin miliarder

Sipërmarrës të suksesshëm

Këta dy sipërmarrës e braktisën kolegjin dhe ndërtuan një kompani miliarda-dollarëshe për vetëm 2 vjet

Sipërmarrës të suksesshëm

Richard Branson: “Të kesh një ide dhe të jesh një sipërmarrës janë dy gjëra të ndryshme”

Sipërmarrës të suksesshëm

Si e rriti njerku i Jeff Bezos djaloshin që u bë njeriu më i pasur në botë

Sipërmarrës të suksesshëm

Vetëm 27 vjeç, shqiptarja boton libër për ‘Universitetin e Oxford’-it

Sipërmarrës të suksesshëm

Bernard Arnault tejkalon edhe Bill Gates. Bëhet personi i dytë më i pasur në botë.