Media&PR

Supernova Shqiptare, spektakli më i madh i muzikës

Media&PR

Julius Dein, një nga magjistarët më të njohur në botë me mbi 20 milionë ndjekës online, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Media&PR

Andrew Keen, autori ndërkombëtar best-seller, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Startup

Pullë, emisioni kushtuar teknologjisë

Media&PR

Tom Goodwin, kreu për inovacionin në Zenith Media dhe autori i Darvinizmi Dixhital, është folësi i radhës në Spark.me 2019

Media&PR

Shoqata e Lidershipit në Shqipëri dhe Kosovë fiton të drejtën ekskluzive për organizimin e konferencës LEAPin

Media&PR

Jeremiah Owyang, CEO i Catalyst Companies, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Media&PR

Si të ndaloni përdorimin e fjalëve plotësuese si “atëherë”, “ëm”, “dmth” gjatë fjalimit tuaj?

Media&PR

Startup Grind Tirana e fillon vitin me të ftuarin Artan Hoxha