Teknologji

Ars Electronica, një festival i dedikuar vetëm për Inteligjencën Artificiale

Teknologji

KFC në Kinë teston projektin e pagesës me buzëqeshje

Teknologji

Pajisjet e reja të Samsung Gear – Gear Sport, Gear Fit2 Pro, Gear Icon X – kombinohen më së miri me Jetën Inteligjente, Fitnesin dhe Shëndetin

Teknologji

Speedo dhe Samsung Krijojnë Dallgë Partneriteti për të Sjellë tek Gear Fit2 Pro dhe Gear Sport Aftësitë më të Mira Gjurmuese në Not

High-Tech

21 vjeçari që po projekton standartin e ardhshëm të printimeve 3D

Teknologji

Kjo mënyrë inovative do të realizojë prodhimin e ujit në zonat urbane

Teknologji

Si është të kesh për koleg një robot?

Teknologji

Facebook sapo bëri atë që kërcënonte më shumë Bill Gates, Elon Musk dhe Stephen Hawking

Teknologji

Elon Musk vs. Mark Zuckerberg, kush ka të drejtë?

Faqe 1 nga 36123...E fundit »