Lajme

Një në katër europianë besojnë inteligjencën artificiale më shumë se politikanët, sipas një studimi

Teknologji

Samsung prezanton teknologjinë 5G

Teknologji

Shfaqja më e shikuar televizive në botë do të prezantohet nga inteligjenca artificiale

Teknologji

Microsoft pranon se nuk mund të konkurojë Amazon dhe Google në luftën e asistentëve të zërit

Teknologji

Mirë se vini në “Epokën e Inovacioneve”

Teknologji

Samsung shpalos të ardhmen e ekraneve me Teknologjinë Inovative Modulare Micro LED në CES

Teknologji

Albchain – Blockchain Albania, platforma e shqiptarëve

Teknologji

Pse duhet të zhvilloni inteligjencën tuaj emocionale?

Teknologji

Fundi i Nëntorit e gjen Bitcoin me vlerën poshtë 4,000 dollarëve