Teknologji

Samsung përmirëson Chromebook Plus me një kamera të dytë dhe një procesor të ri

Teknologji

Harrojini çelësat e makinave, Samsung dhe Apple kanë menduar për ju

High-Tech

Shfaqet për herë të parë në Shqipëri, filmi artistik në realitet virtual 360º

Teknologji

Gjithçka që duhet të dini rreth prezantimit të Apple gjatë konferencës WWDC 2018

Teknologji

Samsung dhe Red Bull sfidojnë përdoruesit të ‘Shikojnë Pamjen e Madhe’ në një video të re të sporteve ekstreme

Teknologji

Real Madrid, mes pasionit dhe teknologjisë

Teknologji

CEO i Microsoft, Satya Nadella: “E ardhmja që po krijojmë është një zgjedhje që po e bëjmë vetë”

Teknologji

Samsung hap Qendrat Globale të IA në Mbretërinë e Bashkuar, Kanada dhe Rusi

Teknologji

Disney ka bërë një xhakete VR që simulon përqafimet dhe gjarpërinjtë