Internet

WhatsApp me ndryshime të reja

Neada Muçaj 3 ditë më parë
Teknologji

17 kanale në YouTube që adhuruesit e makinave duhet t’i konsiderojnë

Internet

Aplikacionet që duhet të keni në telefonin tuaj

Teknologji

Road Trip, aplikacioni që lidh Wikipedia me vendet ku udhëtoni

Mobile

Me shpejtësi drejt internetit

Internet

Instagram do të zgjasë kohën e videove

Lajme

Facebook u dha të dhënat e përdoruesve 60 kompanive, përfshirë Apple, Amazon, dhe Samsung

Lajme

Elon Musk do të krijojë një platformë që vlerëson gazetarët

Internet

Ja përse nuk do të heqësh dorë asnjëherë nga Facebook, sipas shkencës

Teknologji

Çfarë është GDPR? Çdo gjë që duhet të dini për ligjin e ri të të dhënave në Europë

Faqe 1 nga 50123...E fundit »