Intervista

Edlira Taga: Rekrutimet e duhura sjellin gjithmonë uljen e qarkullimit të punonjësve

Intervista

Tim Ademi, flet për suksesin dhe rrugën drejt të qenit laureat i biznesit!

Intervista

Creativity by Stela: Këmbëngulja për të lëvizur çdo gur nga vendi e çoi përpara sipërmarrjen time!

Intervista

Ekipi Reservoir: “Barrierat bëhen LEHTËSISHT TË THYESHME kur ideja është e formuar dhe kur jemi të dhënë pas saj!”

Intervista

Besart Çopa, 19 vjeçari që po ndihmon studentët shqiptarë të marrin bursa ndërkombëtare

Intervista

School online, platforma më e re që i vjen në ndihmë arsimit të fëmijëve tuaj

Intervista

Vado in Albania: Shqipëria përmes syve të italianëve

Intervista

Ana Zacharian: Me Albanian Skills promovojmë aftësitë profesionale të të rinjve shqiptarë

Intervista

Geiv Tomço: “Inteligjenca artificiale, aseti më me vlerë që mund të zotërojë një sipërmarrje sot”

Faqe 1 nga 11123...E fundit »