Intervista

Infermierja e apasionuar pas letërsisë, sjell vëllimin me poezi “Fjalët e librit”

Intervista

Arjeta Dhima, mentore e mentorit të 9000 personave

Intervista

Gral Albania, të bësh blerje nga një Qendër Tregtare Online

Intervista

“LikSad e-Bike” fiton Betapitch Tirana 2019. Biçikletat elektrike do të vijnë së shpejti edhe në Tiranë

Intervista

Ingredientët organikë, baza e produkteve për shëndetin e lëkurës dhe flokëve të “Erboristeria di Klea”

Intervista

Artan Sina: “Tek puna dhe mendësia e duhur do t’i gjeni të gjitha”

Intervista

Turboo.al, aplikacioni inovator i tregut shqiptar

Intervista

Trajnimet e punonjësve, mundësi për punësim afatgjatë. Intervistë me Rigers Rusi, Administator i Albpastrim dhe sipërmarrës pranë AlbAcademy

Startup

UK Albanian Tech Hub, një mundësi për kompanitë shqiptare të teknologjisë