Business Pulse

Volkswagen së shpejti “Made in Serbia”

Teknologji

Ford dhe Volkswagen forcojnë aleancën për makinat autonome

Business Pulse

Hapet rruga për industrinë automotive. Priten 600 të punësuar nga kompania koreano jugore në Fier

Business Pulse

A do të blinit një biçikletë nga Ducati?

Teknologji

Më lirë se Tesla, VolksWagen do të prodhojë 50 milionë makina elektrike

Teknologji

Ky qytet ju shpërblen nëse nuk përdorni makinën tuaj

Teknologji

Taksitë pa-shoferë po lëvizin në rrugët e Dubait

Auto

Land Rover vazhdon t’i përshtatet stilit të jetesës së klientit

Teknologji

Volkswagen do të investojë 3.5 miliardë euro në shërbimet dixhitale