Uncategorised

Elon Musk thotë se makinat Tesla së shpejti do të jenë në gjendje të transmetojnë përmbajtje nga Netflix dhe YouTube

Teknologji

Tani mund të luani shah në makinën e Tesla-s (VIDEO)

Teknologji

E ardhmja e makinës Bentley duket fantastike (VIDEO)

Teknologji

Hellobike, kompania e bike-sharing në Kinë, shkon drejt elektrikes

Teknologji

Parisi planifikon taksitë fluturuese deri në vitin 2024

Lajme

Deri në vitin 2040, më shumë se gjysma e makinave të reja do të jenë elektrike

Business Pulse

Smart prezanton modelin e fundit me karburant

Teknologji

Cilat janë avantazhet e autobusëve elektrikë në trafikun e qytetit?

Teknologji

Makinat pa shofer tani në rrugët e Hamburgut në Gjermani