Abonohu - Business Magazine Albania

Abonohu

Standard
1,190.00L në vit

Ju përfitoni:

 • Versionin digjital të 4 numrave të revistës nga Business Magazine Albania
 • Jeni të parët që merrni numrat e rinj sapo publikohen
 • Akses te Business Mag Club në facebook
Abonohu
Medium
1,990.00L në vit

Ju përfitoni:

 • Versionin print dhe digjital të revistës nga Business Magazine Albania (1 kopje për çdo numër, 4 numra në vit)
 • Jeni  të parët që merrni revistën në email (Versionin Digjital)
 • Jeni të parët që merrni revisten print në zyrën / shtëpinë tuaj (transport FALAS BRENDA TIRANES)
 • Akses te Business Mag Club qe perfshin:
  – Akses Whatsapp Group
  – Akses ne Facebook Group
  – Ftesa ne evente biznesi ekskluzive
  – Ulje ne Evente dhe Seminare / Trajnime te organizuara nga New Media Communications 
Abonohu
Business
4,990.00L në vit

Ju përfitoni:

 • Versionin print dhe digjital të revistës nga Business Magazine Albania (3 kopje për çdo numër, 4 numra në vit)
 • Jeni të parët që merrni revistën në email (Versionin Digjital)
 • Jeni të parët që merrni revisten print në zyrën / shtepinë tuaj (transport FALAS KUDO NE SHQIPERI)
 • Akses te Business Mag Club qe perfshin:
  – Akses Whatsapp Group
  – Akses ne Facebook Group
  – Ftesa ne evente biznesi ekskluzive
  – Ulje ne Evente dhe Seminare / Trajnime te organizuara nga New Media Communications
 • Akses në Premium Zone (Publikime Biznesi + Studime + Raste Studimi + Raporte mbi Sondazhe etj)
Abonohu
Na ndiqni në rrjetet sociale
0