Personazhe

Inis Neziri, prek suksesin ndërkombëtar në muzikë vetëm 17 vjeç

Personazhe

Tony Jeton Selimi – Shqiptari Frymëzues që çon njerëzit në një udhëtim aty ku askush nuk ka shkuar më parë!

Personazhe

A ishte John McCain një udhëheqës i vërtetë? Dënimet e tij e provojnë

Personazhe

Anisa Bardhi, vajza antikonformiste që e do Shqipërinë

Sipërmarrës të suksesshëm

Elon Musk: “Ky ka qenë viti më i vështirë në karrierën time”

Sipërmarrje

Granit Gjana, sipërmarrës në fushën e IT, mesazh për të rinjtë

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Dashuritë e Lulzim Veliut, Kosova dhe biznesi “Smart home”

Sipërmarrës të suksesshëm

Indra Nooyi, CEO e parë femër e PepsiCo, jep dorëheqjen. Ja cilat janë 10 gjërat që duhet të dini

Personazhe

Një pyetje për të rinjtë, nga ish studentja me rezultate të larta Anisa Berisha

Faqe 1 nga 14123...E fundit »