Personazhe

Ardian Radovicka, inxhinieri shqiptar në Kanada dhe pasioni i tij për pikturën

Personazhe

Shqiptari Wilson Kokalari ishte një ndër inxhinierët kryesorë të anijes kozmike që arriti në Hënë

Sipërmarrës të suksesshëm

Si e rriti njerku i Jeff Bezos djaloshin që u bë njeriu më i pasur në botë

Sipërmarrës të suksesshëm

Vetëm 27 vjeç, shqiptarja boton libër për ‘Universitetin e Oxford’-it

Sipërmarrës të suksesshëm

Bernard Arnault tejkalon edhe Bill Gates. Bëhet personi i dytë më i pasur në botë.

Personazhe

Shqiptarja Elena Peshkopia, e para femër në botë me doktoraturë në filozofi

Sipërmarrës të suksesshëm

Taylor Swift është këngëtarja më e paguar në botë në vitin 2019 me 185 milionë $

Personazhe

Këshilla suksesi nga sipërmarrësja Valbona Begolli

Personazhe

Miliarderi Bernie Marcus dhuron pasurinë e tij për bamirësi si dhe për presidentin Trump