Personazhe

Shqiptari që arriti të punonte me personalitete si Pablo Picasso

Teknologji

16 vjeçari fiton 3 milionë dollarë në një kompeticion të video lojës Fortnite

Sipërmarrës të suksesshëm

Këta dy sipërmarrës e braktisën kolegjin dhe ndërtuan një kompani miliarda-dollarëshe për vetëm 2 vjet

Sipërmarrës të suksesshëm

Richard Branson: “Të kesh një ide dhe të jesh një sipërmarrës janë dy gjëra të ndryshme”

Personazhe

Ardian Radovicka, inxhinieri shqiptar në Kanada dhe pasioni i tij për pikturën

Personazhe

Shqiptari Wilson Kokalari ishte një ndër inxhinierët kryesorë të anijes kozmike që arriti në Hënë

Sipërmarrës të suksesshëm

Si e rriti njerku i Jeff Bezos djaloshin që u bë njeriu më i pasur në botë

Sipërmarrës të suksesshëm

Vetëm 27 vjeç, shqiptarja boton libër për ‘Universitetin e Oxford’-it

Sipërmarrës të suksesshëm

Bernard Arnault tejkalon edhe Bill Gates. Bëhet personi i dytë më i pasur në botë.