Teknologji

Nën moton “E ardhmja është private” Facebook sjell 5 njoftimet më të rëndësishme nga konferenca F8

Teknologji

Softuerët më të mirë open source (2019)

Teknologji

Cila gjuhë programimi është më e sigurtë?

Teknologji

Mark Zuckerberg: “Interneti ka nevojë për rregulla të reja. Le të fillojmë me këto 4 çështje.”

Internet

Gjoba dhe burg, për përhapjen e “fake news” në Rusi

Teknologji

Si 5G do të bëjë jetën e përditshme më të mirë?

Internet

Një komandë e re në Google ju tregon nëse fjalëkalimi juaj është i pasigurtë

Teknologji

28 Janari, Dita e Privatësisë së të Dhënave! Privatësia dhe siguria kibernetike, ngushtësisht të lidhura me njëra-tjetrën

Internet

5 G po vjen. A jemi të përgatitur?!