Teknologji

Të rinj të apasionuar pas teknologjisë krijojnë “Institucionin Virtual”

Teknologji

Google mbyll Google+. Ja cilat janë dhe 17 produktet e tjera që nuk ekzistojnë më

Teknologji

Startup-i izraelit Chatway krijon WhatsApp e menaxhimit të projekteve

Internet

Një lëvizje e re e Facebook për të kthyer të rinjtë në aplikacion

Internet

Pas largimit nga Facebook, flet Kevin Systrom: “Askush nuk largohet nga puna kur gjërat janë të mrekullueshme”

Internet

Përdor transportin publik? Ja aplikacioni që duhet të kesh në telefon

Lajme

Ish-CEO i Google, thotë se interneti do të ndahet në dy pjesë deri në vitin 2028

Internet

WhatsApp do të ndryshojë pamje

Teknologji

Përgjigjet më të zakonshme në lidhje me pyetjet që bëhen rreth Bitcoin