Media&PR

“Ferma Amalthia” dhe “Albanian Adventure Resort” bëhen pjesë e finales së madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Creativity zone” dhe “Share Albania”, idetë e para finaliste të “Do you have an idea?”

Media&PR

Ja cilët do të jenë gjysëmfinalistët e “Do you have an idea?”

Media&PR

Clicheshop.al – Një tjetër brand shqiptar i bashkohet të ardhmes online

Media&PR

“Albanian ICT Academy” dhe “Unë krijoj” kalojnë në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Media&PR

“FuckUp Nights”: Si mund të bëhet dështimi një forcë motivuese?

Media&PR

Ja çfarë duhet të thoni në një intervistë pune nëse iu kanë pushuar nga puna juaj e fundit

Media&PR

Ja cilat ishin idetë më të mira të prezantuara këtë të Enjte në “Do you have an idea?”

Media&PR

Aza Raskin, “Mjeshtëri i Dizajnit” dhe sipërmarrësi serial, është folësi i ri i Spark.me 2017

Faqe 3 nga 19« E para...234...E fundit »