Media&PR

Universiteti Bedër organizon aktivitetin me temë “Ruaj traditën, festo shqip”

Media&PR

Shumë PR, pak komunikim

Media&PR

9 Idetë kryesore nga Konferenca e Marketingut Dixhital ALLWEB Albania 2018

Media&PR

Çfarë na mësojnë Princeshë Leonor dhe Meghan Markel për të folurin në publik?

Media&PR

Marjola Xhelili nga Vodafone Albania vjen në skenën e AllWeb

Media&PR

AllWeb 2018 – Prezantohen 3 folësit e parë!

Media&PR

Alessandro Angilella, nga Prenatal Group është folësi i dytë kryesor i AllWeb

Media&PR

Jon Burkhart është folësi i parë kryesor, i konfirmuar i konferencës AllWeb

Media&PR

Organizata Maqedonia2025: Marrëveshja e Prespës ka rëndësi ekonomike. Nuk nevojitet komision i përbashkët për historinë