Media&PR

StartUp Live Tirana përfundon nën emocione të forta edicionin e 7-të

Media&PR

Si mund ta tejkalojmë frikën e të folurit në publik?

Media&PR

Xenia Tchoumi, folësja më fantastike në konferencën Spark.me

Media&PR

Përfundon me sukses edicioni i IV-ët i Albanian Skills Week 2018

Media&PR

Dëmet e pallogaritshme të një lajmi të rremë. Kolegji Universitar “Bedër” tryezë për “fake news”

Media&PR

OSCAL 2018, përgatitjet për edicionin e 5-të të konferencës ndërkombëtare Open Source Conference Albania

Media&PR

Spark.me prezanton folësit e radhës: Jon Burkhart, Dave Birss dhe Matt Desmier

Media&PR

Njihuni me folësit e edicionit të 9-të të Infocom World Albania

Media&PR

Mbahet takimi i parë i jurisë së ICT Awards 6, mbi 100 aplikime kërkojnë suksesin në shtatë kategori