Teknologji

Kjo grua ka zgjidhur një nga problemet më të mëdha me të cilat përballet bota sot

Teknologji

Zbulohet teoria e fundit nga Stephen Hawking mbi vrimat e zeza

Teknologji

Amazon edhe në tregun e pajisjeve mjekësore, krijon një linjë ekskluzive

Shkence

NASA ofron vende të reja pune. Ja çfarë duhet të bëjnë të interesuarit

Teknologji

Mars, shkencëtarët italianë zbulojnë rezerva ujore

Shkence

11 libra për të ardhmen e njerëzimit që të gjithë duhet të lexojnë

Teknologji

Teknologjia një ndihmë e madhe për zbulimin e kancerit

Teknologji

Bill dhe Melinda Gates investojnë 4 milionë dollarë për të ndihmuar në luftimin e malaries

Teknologji

Fishekzjarret, magjia që fshihet pas krijimit të tyre