Sipërmarrje

31 KËSHILLA PËR SIPËRMARRËSIT E RINJ

Anerola Torollari 5 muaj më parë
Sipërmarrje

Ja pse çdo sipërmarrës duhet të mundohet të bëhet monopolist

Sipërmarrje

Kjo është historia interesante se si Amazon për pak e bleu Netflix-in

Sipërmarrje

Ajten Babani, gruaja që drejton sipërmarrjen me makina të tonazhit të rëndë

Sipërmarrje

Korça, birra e parë shqiptare që prej vitit 1928

Sipërmarrje

Trajnim: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Sipërmarrje

Emigroi nga Kina 22 vite më parë dhe fliste shumë pak anglisht, tani zotëron kompaninë Zoom me vlerë 3 miliardë dollarë

Sipërmarrje

Pasi bëri aksident me motorr ky doktor hapi një biznes kundër dhimbjes

Sipërmarrje

COCOMED, nga një blog i thjeshtë në një sipërmarrje që po korr sukses

Sipërmarrje

Aplikacioni “Ummah” prezanton platformën e-commerce për muslimanët