Seminar “Mjeshtëria e shitjes”

Mjeshtëria e shitjesDëshironi të rritni shitjet? Dëshironi të rritni numrin e klientëve? Dëshironi të lidhni stafin tuaj me brendin? Atëherë, ky është seminari i duhur, në të cilin mund të gjeni pikërisht përgjigjet e të gjitha pyetjeve paraprake dhe jo vetëm kaq.

Të gjithë pjesëmarrësit në fund të seminarit do të pajisen me çertifikata.

Numri i pjesëmarrësve është i limituar, prandaj nxitoni të bëni rezervimin e biletës tuaj. Çmimi i biletës është 125 euro, por nëse shpejtoni ju mund të përfitoni nga EARLY BOOKING, duke e marrë biletën 89 euro.

Në këtë çmim përfshihen të gjitha materialet punuese, pijet dhe dreka. Ju presin befasi dhe surpriza.

Për rezervime mund të kontaktoni në:
Numër telefoni: 049 893 693
Email: [email protected]
Facebook: Denis Gafuri Sales Training

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale