Teknologji

“Gati për të hyrë në ring”: Mark Zuckerberg sfidon të gjithë politikanët që duan të shkatërrojnë Facebook-un

Teknologji

Google dhe Levi’s prezantojnë një xhaketë të mençur që mund t’ju përgjigjet thirrjeve dhe të bëjë selfie

Teknologji

Uber dyfishon përpjekjet për sigurinë e pasagjerëve

Teknologji

Kufjet AirPod i dhanë Apple fuqi gati monopoliste mbi përdoruesit

Teknologji

IDseq, një mundësi e mirë për identifikimin dhe parandalimin e sëmundjeve infektive

Teknologji

Makina elektrike Tesla e policisë amerikane mbetet pa bateri ndërsa po ndiqte të dyshuarin

Teknologji

Telefoni i ri i Apple pritet të ngjajë shumë me iPhone 4

Teknologji

Google Maps sjell një risi për autobusët në Prishtinë

Teknologji

Elon Musk lajmëron zgjerimin e kompanisë Tesla në vendet e Ballkanit