Teknologji

Robotët “përkthyes” mundësojnë komunikimin mes specieve, sipas eksperimentit

Lajme

Një në katër europianë besojnë inteligjencën artificiale më shumë se politikanët, sipas një studimi

Teknologji

Kush paguan në një aksident me makinë pa shofer?

Teknologji

Makina 3 milionë dollarëshe që mund të përshkojë 300 milje në orë

Teknologji

OSCAL 2019, edicioni i VI-të vjen me 18 & 19 Maj në Tiranë

Internet

Gjoba dhe burg, për përhapjen e “fake news” në Rusi

Teknologji

Toyota synon t’i dërgojë njerëzit në Hënë

Teknologji

Facebook nuk funksionoi për disa orë. Edhe Instagram e WhatsApp me probleme  

Teknologji

Pas aksidentit ndërkombëtar edhe Shqipëria ndalon fluturimin e avionëve Boeing