Shop

Po shfaqet 177–191 nga 191 gjithsej

 • Shtator 2017
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Digital Economy – Maj 2017
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Dhjetor 2016
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Revista Korrik 2016
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Maj 2016
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Mars 2016 – Mërgim Cahani, Si i arritëm 2.000.000 $ investim
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Dhjetori Festiv 2015
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Numri 7 – Nëntor 2015 Speciale E-commerce
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Shtator 2015 – Pas pushimeve, një Start i ri. A jeni gati për biznes?
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Best of… Edicioni Nr. 1 i Biznesit në Shqip
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Korrik 2015 – Ju kërkojmë ndjesë por ky edicion do tju motivojë të lini zyrën!
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Maj 2015 – “Një sipërmarrës premtues, duhet të ketë sy, veshë dhe nuhatje të zgjuar” – Baybars Altuntas.
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Prill 2015 – “Ne jemi pikërisht ajo që bëjmë vazhdimisht. Prandaj, përsosmëria nuk është një veprim, por një zakon.” – Aristoteli!
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Shkurt 2015 – Ja ku erdhëm përsëri… është numri 2 i Business Magazine!
  Vlerësuar me 0 nga 5
 • Janar 2015 – Frymëzohuni me Business Magazine
  Vlerësuar me 0 nga 5