100 menyra per te motivuar veten

720.00L

100 mënyra për të motivuar veten ju ndihmon të depërtoni përmes barrierave negative dhe t’i zhdukni mendimet pesimiste që po ju pengojnë të arrini obje- ktivat dhe ëndrrat tuaja. Ky botim përmban teknika mendore dhe shpirtërore të cilat nxisin veprimin dhe rezultatet në jetën tuaj.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “100 menyra per te motivuar veten”

Your email address will not be published.