Motivimi

L600.00

Në librin ” MOTIVIMI ” , eksperti i suksesshëm Biran Tracy, i bazuar në dekadat e përvojës së grumbulluar, jep 21 metoda të shpejta dhe të fuqishme për rritjen e frytshmërisë së individit, ose të një grupi të tërë.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Motivimi”

Your email address will not be published.