Zakonet e suksesit

L1,000.00 L900.00

Në këtë vepër fuqidhënëse dhe të pabotuar kurrë më parë, autori legjendar për zhvillimin personal, Napoleon Hill, ndan parimet e tij të suksesit, një seri zakonesh dhe mendësish të cilat ju japin themelet për një sukses që ju ndryshon jetën. Mençuri e përjetshme për një jetë të begatë.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Zakonet e suksesit”

Your email address will not be published.