Organizohet Konferenca: “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”


Nëse doni të mësoni më shumë për mënyrën se si mund të përmirësoni procesin e të mësuarit, përdorni IT në klasë, të përmirësoni vlerën dhe matjen e projekteve tuaja, të përmirësoni punonjësit tuaj, të krijoni një forcë më të mirë të punës dhe të përmirësoni mundësitë e punësimit për studentët tuaj, ju ftojmë të merrni pjesë në konferencën 1-ditore “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”, e cila do të mbahet më 11 Maj 2017, në orën 10:00 AMInnovation HUB Albania në Tiranë.

Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit do t’ju ofrojë njohuri për trendet më të fundit të IT për shkollat dhe se si ato mund të funksionojnë për ju. Konferenca ofron informacione teknike për certifikimin e IT, kurrikulat, punën interaktive në grupe, studimin e rasteve dhe zbatimin më të mirë të mësimdhënies me zgjidhjet teknologjike nga rajoni.

Linku i regjistrimit: https://goo.gl/forms/G9BeAQsFIdJkt7Wn1

Axhenda

10:00 – 10:30

Fjalimi hyrës
Znj. Milena Harito – Ministrja për Administratën Publike dhe Inovacionin
Z. Sokol Vladi – Drejtor i Microsoft Albania

10:15 – 10:30

Certiadria është një kompani ndërkombëtare për edukimin dhe certifikimin në IT për rajonin e Adriatikut, duke ofruar kurrikula, libra, provime praktike dhe certifikime për Microsoft, Adobe, Autodesk, Toon Boom etj.

10:30 – 11:00

Microsoft Imagine Academy – Klasa moderne dhe mundësi mësimdhënie për studentët dhe mësuesit.

11:00 – 11:30

Erjon Curraj nga Tech360 – Modeli i biznesit që qëndron prapa marrëveshjes OVS ES. Si mund të përfitojë organizata juaj dhe më e rëndësishmja, stafi apo studentët tuaj? Mësoni rreth opsioneve të licencimit për studentët tuaj dhe si mund t’i ofroni atyre Office 365.

11:30 – 12:00

Coffee break

12:00 – 12:30

Historia e suksesit të Microsoft Imagine Academy – mësoni se si mund ta përdorni atë, për të përfituar studentët dhe stafi juaj mësimdhënës.

12:30 – 13:15

Workshop / Metoda e Kafes Botërore: pro dhe kundër
• A mund t’ju mësoni studentvet tuaj programet e artit dhe t’i bëni ato të punësueshme në të ardhmen?
• Certifikimi i Microsoft për mësuesit – Cila është preferenca juaj? MCE, MTA, MOS
• Mësimdhënia me teknologji përmes Microsoft
• A mund të bëni që teknologjia të funksionojë për ju?
• Shkolla moderne – Arsimimi modern – industria që njeh aftësitë.

13:15 – 13:45

Certifikime dhe projekte të tjera!

Pse certifikimi?

Kandidatët – Si i provoni njohuritë tuaja?

Punëdhënësit – Si e vendosin punëdhënësit se kë duhet të punësojnë?

Drejtorët dhe Dekanët – Si ta poziciononi veten dhe institucionin tuaj para konkurrencës?

Menaxherët e projektit – Mësoni si ta përdorni certifikimin si matje të shkallës së suksesit të projekteve tuaja.

Njerëzit me aftësi të kufizuara – mundësi të barabarta punësimi

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale