Adobe Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Spark.me 2019 hap thirrjet për aplikime për Konkursin e Startup-ve

Media&PR

Jeremiah Owyang, CEO i Catalyst Companies, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Business Pulse

50 vendet më të mira të punës sipas LinkedIn

Business Pulse

Njerëzit e sukesshëm mendojnë ndryshe

High-Tech

Adobe Photoshop CC i ri identifikon objektet me një klikim të vetëm

Lajme

Organizohet Konferenca: “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”

Lajme

Çfarë moshe kanë punonjësit në kompanitë lider në teknologji?

Sipërmarrje

Kjo grua 55-vjeçare ka ndryshuar historinë dhe ka bërë 140 milionë $