50 vendet më të mira të punës sipas LinkedIn
Përditësuar së fundmi: 27/03/2018

50 vendet më të mira të punës sipas LinkedIn

Share
nga Neada Muçaj
Mar 27, 2018

LinkedIn ka publikuar listën e tij vjetore me top kompanitë më të mira për të punuar, ku Amazon mban vendin e parë në renditjen për vitin 2018.

Kjo renditje është realizuar përmes të dhënave nga 546 milionë përdorues të LinkedIn në mbarë botën për të dalë me përzgjedhjet.

“Ne shohim veprimet e profesionistëve, atë që njerëzit po bëjnë, punët që kërkohen më shumë gjatë këtyre ditëve, dhe jo vetëm atë që po thonë”, thotë redaktorja e lajmeve LinkedIn Laura Lorenzetti.

Rritja e Amazon duket se reflekton qëllimin e punonjësve për atë që bëjnë çdo ditë, jo thjesht shpresën për paga fitimprurëse dhe përfitime bujare.

“Amazon është i gatshëm të sjell risi të mëdha dhe të rrezikojë”, thotë Lorenzetti. “Kemi dëgjuar vazhdimisht [nga punëkërkuesit] se ata me të vërtetë duan të bëjnë një ndryshim në botë. Ata duan të shohin punën e tyre të vijë në jetë. ”

Dhe pastaj ekzistojnë kompanitë më të këndshme, si zyrat më të reja të Alphabet, që ofrojnë parqe për qentë, oxhaqe të brendshme dhe mure për alpinizëm. Ose programi i Tesla’s carpool, i cili lejon stafin që të drejtojë një Tesla të lakmuar për të punuar dhe pastaj ta dorëzojë atë në fundjavë.

Këto janë Top Kompanitë 2018 të renditura më poshtë. Për më shumë detaje mbi kompanitë specifike, klikoni këtu.

 1. Amazon,
 2. Alphabet,
 3. Facebook,
 4. Salesforce,
 5. Tesla Motors,
 6. Apple,
 7. ComcastNBCUniversal,
 8. The Walt DisneyCompany,
 9. Oracle,
 10. Netflix,
 11. Spotify,
 12. Uber,
 13. McKinsey & Company,
 14. Adobe,
 15. Airbnb,
 16. Time Warner,
 17. Dell Technologies,
 18. JPMorgan Chase & Co.,
 19. LVMH,
 20. IBM,
 21. Samsung Electronics,
 22. Deloitte,
 23. Verizon,
 24. Goldman Sachs,
 25. PwC,
 26. Boston Consulting Group,
 27. Live Nation,
 28. Morgan Stanley,
 29. EY,
 30. Stryker,
 31. Cisco,
 32. Dropbox,
 33. National Basketball Association,
 34. Accenture,
 35. Nike,
 36. WeWork,
 37. Citadel,
 38. Kering,
 39. National Football League,
 40. Square,
 41. ADP,
 42. Capital One,
 43. Twitter,
 44. Box,
 45. Johnson & Johnson,
 46. Starbucks,
 47. PepsiCo,
 48. JLL,
 49. Tableau Software,
 50. Abbott

/Money