Dropbox Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

Post Startup Grind Tirana, Lona Alia drejt sipërmarrjës triliona dollarëshe

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Lona Alia, vajza shqiptare vjen të na tregojë historinë e saj të suksesit nga Silicon Valley në Startup Grind Tirana

Teknologji

5 raste të përdorimit të Blockchain në teknologji

Business Pulse

50 vendet më të mira të punës sipas LinkedIn

Teknologji

Altropost.com, giuda për të skeduluar postimet e tua në Instagram

Startup

Kjo hartë do të ndryshojë mënyrën se si ju i shihni titanët e teknologjisë

Lajme

Nëse nuk e përdorni telefonin për një kohë të gjatë, Google ju fshin të dhënat

Strategy

A ju bën të mësuarit e gjithçkaje të mos jeni i mirë në asgjë?

Teknologji

Ja cilat janë aplikacionet më të mira për Android dhe iOS

Lajme

Jumptuit, iniciativa e shqiptarit Donald Leka tashmë e integruar me Office 365

Evente

Panairi i Sipërmarrjeve me Impakt Social

Janar 22, 2019
ora 10:00 – 15:00