IBM Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Samsung dhe IBM sjellin zgjidhje celulare të bazuara në teknologjinë 5G dhe Inteligjenën Artificiale

Strategy

Arsyet pse puna juaj duket më e vështirë sesa është në realitet

Strategy

Dështimi, fjala që urrejmë të gjithë, por që na mëson kaq shumë gjëra

Sipërmarrje

Kur inteligjenca artificiale takon burimet njerëzore

Business Pulse

E ardhmja e punës, jo më diplomat e universiteteve, por aftësitë e fituara

Strategy

Nuk keni një diplomë universiteti? Kompani si Apple, IBM dhe Google nuk kërkojnë më një të tillë

Teknologji

CEO i Microsoft, Satya Nadella: “E ardhmja që po krijojmë është një zgjedhje që po e bëjmë vetë”

Business Pulse

50 vendet më të mira të punës sipas LinkedIn

Strategy

Çfarë bëjnë ndryshe të rinjtë sot në krahasim me brezat e mëparshëm?

Thirrje per Aplikime

Kongresi Botëror WeAreDevelopers, eventi ku zhvilluesit dhe profesionistët e IT-së bashkohen në një vend