Goldman Sachs Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Kreu i ri i Google: “Do të përfitojmë më shumë të ardhura nga cloud computing se nga reklamat”

Strategy

CEO i Goldman Sachs ndan një këshillë të vlefshme për të gjithë të rinjtë

Teknologji

Slack ka vendosur të bëhet publik në vitin 2019

Business Pulse

Hiti i kësaj vere është miksuar nga një bankier

Business Pulse

50 vendet më të mira të punës sipas LinkedIn

Teknologji

Goldman Sachs: Kamionët autonomë do të lënë shumë të papunë

Strategy

A vlejnë njësoj për të gjithë sipërmarrësit këshillat që jepen?

Sipërmarrje

3 këshilla nga Warren Buffett për çdo sipërmarrës

Strategy

Si mund t’iu ndihmojë puna aktuale për t’u bërë një sipërmarrës në të ardhmen?

Teknologji

Jack Ma: “Përse njerëzit janë një hap përpara makinerive dhe robotëve?”