Oracle Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Kreu i ri i Google: “Do të përfitojmë më shumë të ardhura nga cloud computing se nga reklamat”

Lajme

Enet Solutions-Logicom dhe Oracle, një partneritet në dobi të biznesit

Lajme

Zv. Presidenti i “Oracle” vizitë në Universitetin e Durrësit

Sipërmarrje

Si këta 10 miliarderë janë ballafaquar me dështimin?

Business Pulse

50 vendet më të mira të punës sipas LinkedIn

Teknologji

Gjuhët e programimit më të përdoruara për vitin 2017

Slideshow

Përmbledhje e Startup Grind Global Conference!

Media&PR

Heather B. Armstrong, Jason Romeyko dhe Virginia Salas Kastilio janë tre folësit e radhës të Spark.me 2017

Sipërmarrje

10 sipërmarrësit e famshëm që dështuan para se të bëheshin të suksesshëm

Slideshow

Kompanitë që do t’i paguajnë më shumë punonjësit në 2017