Bëhuni pjesë e eventit virtual Startups Talks-Western Balkan Series

Startup Macedonia është një platformë ekosistemi të Startup-eve, që mbështet rritjen e organizatave Startup dhe Startup Support në Maqedoninë e Veriut dhe Ballkanin Perëndimor. Së fundmi, Startup Macedonia, ka zgjeruar partneritetin e saj me Oracle duke u bërë një Partner me Vlerë i Produkteve të Oracle, që mbulon Greqinë, Qipron, Maltën, Shqipërinë, Kosovën dhe  Republikën e Maqedonisë. “Ne jemi të lumtur, që po zgjerojmë më tej partneritetin tonë me Oracle dhe jemi shumë të sigurt se ky bashkëpunim do të përshpejtojë rritjen e biznesit për të dyja kompanitë. Gama e produkteve Oracle, do të na mundësojë që të kujdesemi për nevojat e partnerëve tanë dhe për të rritur shtrirjen tonë të tregut “, thotë Dejan Aleksov, themelues i Startup Macedonia.

Në kuadër të situatës botërore të krijuar si pasojë e Covid 19, Startups Talks- Western Balkan Series do të zhvillohet virtualisht, sepse çdo pengesë mund të kthehet në mundësi. Përmes këtij formati të ri, synon të mësojë pjesëmarrësit rreth kompanisë Oracle dhe mënyrës sesi vepron dhe drejton kjo kompani. Në këtë aktivitet mund të jeni pjesëmarrës në diskutimet me mentorët dhe drejtuesit e Oracle dhe kompanive më të suksesshëm në këtë drejtim.

Klikoni këtu për të konfirmuar pjesëmarrjen tuaj

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale