Alphabet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

iPhone i Apple ka humbur magjinë e tij

Strategy

Femrat më të fuqishme ndajnë këshillat më të mira të karrierës

Lajme

Microsoft vlen më shumë se Google

Lajme

8 sipërmarrësit që humbën më shumë se 1 miliardë dollarë këtë javë

Business Pulse

50 vendet më të mira të punës sipas LinkedIn

Lajme

Çfarë po ndodh me Google?

Lajme

Emigrantët, sa të rëndësishëm janë ata për ekonominë e një vendi?

Sipërmarrje

Çfarë mund të mësoni për suksesin nga të rinjtë dhe Jack Ma?

Teknologji

Roboti i ri i ‘Google’ është tashmë më shumë njerëzor

Slideshow

10 njerëzit më të pasur të teknologjisë