Cisco Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Emigroi nga Kina 22 vite më parë dhe fliste shumë pak anglisht, tani zotëron kompaninë Zoom me vlerë 3 miliardë dollarë

Sipërmarrje

Historiku i markës një shekullore Hilton

Business Pulse

E ardhmja është rozë – Suksesi i grave mes një rrugëtimi të mundimshëm

Thirrje per Aplikime

Spark.me 2019 hap thirrjet për aplikime për Konkursin e Startup-ve

Teknologji

Samsung prezanton teknologjinë 5G

Media&PR

Jeremiah Owyang, CEO i Catalyst Companies, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Teknologji

Teknologjia një ndihmë e madhe për zbulimin e kancerit

Business Pulse

50 vendet më të mira të punës sipas LinkedIn

Business Pulse

Strategu i marketingut për mediat sociale, Mark W. Schaefer, është folësi kryesor i Spark.me 2018

Lajme

Austria bëhet qendra e startup-eve në Europë