Spotify Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Çfarë po ndodh me Libra? eBay, Stripe dhe Mastercard tërhiqen nga projekti

Teknologji

Për një Përvojë të Përsosur në Galaxy Fold, Samsung Punon me Google, Partnerë të Aplikacioneve dhe Zhvillues Android

Startup

Startup-et miliarda dollarëshe në Europë po rriten më shpejt se rivalët e tyre në SHBA

Teknologji

Slack ka vendosur të bëhet publik në vitin 2019

Lajme

Vazhdon skandali i Facebook. Të dhënat tuaja janë ndarë me këto kompani të mëdha

Teknologji

Facebook prezanton produktin e tij më të ri, Portal

Thirrje per Aplikime

Dëshironi të bëheni pjesë e listës Forbes Under 30? Thirrjet për aplikim për vitin 2019 janë të hapura

Startup

Pse Suedia prodhon kaq shumë startup-e?

Business Pulse

50 vendet më të mira të punës sipas LinkedIn

Teknologji

5 aplikacionet më të mira për muzikë për sistemin Android