libra Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Gjashtë libra të dizajnit dhe biznesit kreativ që duhet t’i lexoni në 6-mujorin e parë të 2020

Business Pulse

10 libra që i rekomandohen biznesit shqiptar

Lajme

Çfarë po ndodh me Libra? eBay, Stripe dhe Mastercard tërhiqen nga projekti

Strategy

Pse duhet të investoni në veten tuaj?

Business Pulse

Ja çfarë librash sugjerojnë që të lexoni disa nga personazhet shqiptare

Sipërmarrje

31 KËSHILLA PËR SIPËRMARRËSIT E RINJ

Strategy

Pse shprehja “njerëzit e suksesshëm zgjohen në 4 të mëngjesit” nuk rezulton plotësisht e vërtetë?

Intervista

Dario Hani, djaloshi 20 vjeçar nga Shqipëria, publikon 3 libra në Amazon

Business Pulse

5 këshilla për punën dhe karrierën nga novelistja e mirënjohur Toni Morrison

Zhvillim personal

Ish presidenti i Shteteve të Bashkuara publikon listën e tij të librave për sezonin e verës