Office 365 Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

MediaTIK, forumi i parë kushtuar revolucionit dixhital në media, trajtoi sfidat e gazetarisë shqiptare në teknologji

Lajme

Organizohet Konferenca: “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”

Lajme

“Si po transformohet edukimi në Shqipëri?” Michael Kogeler në “Konferencën Transformimi Dixhital i Edukimit”