Z. Sokol Vladi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

E-mma sjell në fokus luftën për diversitetin gjinor në Ballkan

Lajme

Organizohet Konferenca: “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”